+420 499 300 300
Rezervace

Squash

Rezervovat squash

Přijďte si zahrát squash na naše kurty. Je to hra, kde uplatníte myšlení, rychlost, techniku a cit. Nabízíme každodenní provoz na dvou plně klimatizovaných kurtech Fiberesin Industries Inc. vč. možnosti zapůjčení squashových potřeb.

Rádi Vás mezi námi přivítáme.

Povrch

Použité komponenty jsou doporučené WSF (World Squash Federation) - Světová Asociace squashe a Českou squashovou asociací.

Jedná se o sportovní odpruženou podlahu Junckers Sportsflooring, která pochází od dánské firmy s více jak 80letou tradicí a je jednou z největších dřevozpracujících firem v Evropě. Sportovní podlahu Junckers Sportsflooring tvoří masivní bukové parkety z vysoce kvalitního dřeva tlakově sušeného. Tato sportovní podlaha splňuje vysoké kvalitativní požadavky a patří tak mezi světovou špičku.

Sportovní podlaha Junckers Sportsfloring má široké využití při budování různých sportovních hřišť. Zajímavostí je, že firma Junckers, jako první výrobce masivních dřevěných podlah na světě, obdržela certifikát od British Allergy Foundation jako 100% zdraví šetrný výrobek.