+420 499 300 300
Rezervace

Fitness a kardio zóna

 

Rezervovat fitness

Cvičení je zdravé pro tělo i ducha. Naše fitness centrum je ideální pro každého, ať už běžně cvičíte nebo teprve chcete začít. Pokud máte chuť udělat něco pro své zdraví, nebojte se a navštivte naše fitness centrum. Zbavte se přebytečných kil, zlepšete si náladu, kondici a schopnost zvládat každodenní stres. Kardio zóna uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Naleznete zde moderní stroje značky STAR TRACK.

Kardio zóna - název kardiozóna, i kardiozóna jako taková, v mnohých lidech vyvolává smíšené pocity a obavy, že je toto prostředí určeno jen lidem majícím problémy se srdcem. Opak je pravdou – jakékoli cvičení, tedy i cvičení v kardiozóně, by mělo být zejména prevencí. Z názvu vyplývá, že spojitost se srdcem tu opravdu je, ale ve smyslu jeho posílení, resp. posílení celého kardiovaskulárního systému. Veškeré stroje, kterými je kardiozóna vybavena, slouží kromě shora uvedeného také k posílení svalů, formování těla (tedy i k „hubnutí“) a celkovému zlepšení fyzické i psychické kondice. Kardiozóna je tedy opravdu určena „široké veřejnosti“.

V našem fitness se můžete těšit na tyto posilovací stroje:

Běžecký trenažér – Běžecký trenažér je vhodný pro profesionální sportovce, starší osoby i maminky, které chtějí shodit přebytečné kilogramy a vyrýsovat svou postavu. Běžecký trenažér pomáhá vytvarovat především spodní část těla. Běh na trenažéru má však řadu pozitivních účinků na celé tělo.

  • zvyšuje tepovou frekvenci a kapacitu plic
  • příznivě ovlivňuje kardiovaskulární systém
  • prokrvuje a posiluje svalstvo

Crossový trenažér - Crossový trénink se jakožto univerzální aerobní cvičení hodí v podstatě pro všechny, kdo chtějí trénovat bez specializace na určitý styl tréninku či zaměření na konkrétní svalové partie. Crossový trenažér nabízí velmi pohodlný a rozamanitý trénink, a je proto jedním z nejoblíbenějších přístrojů pro domácí fitness

Rotoped s opěrkou zad - Rotoped ocení díky snadné a pohodlné obsluze, hlubokému nástupu a komfortnímu sedlu s opěrkou zad jak starší lidé, kteří se chtějí udržovat v kondici, tak i lidé se sníženou pohyblivostí, kteří potřebují rehabilitovat např. po úrazu.

Dále se můžete těšit na posilovací stroje, kterými potrápíte lýtka, ruce i bříško:

Univerzální posilovací stroj - protisměrné kladky s výškově nastavitelnou polohou kladek a hrazdou ke komplexnímu procvičení horní poloviny těla.

Posilovací stroj – přítahy shora - Na této věži se dá provádět celá řada cviků, které posílí především horní partie

Posilovací stroj na lýtka - pomocí tohoto stroje posilujete stehna a lýtka. Extra velká plocha s neklouzavým povrchem dokonale rozprostře Vaši sílu

Posilovací nastavitelná lavice - Lavička nabízí stabilitu, která je nezbytná při profesionálním tréninku s činkami. Trénink s činkami je a zůstane nejrozmanitějším individuálním tréninkem. Lavička je základem pro intenzivní silový trénink v profesionálním stylu.

Sada pogumovaných jednoruček - 2 až 20 kg, se kterými potrápíte nejenom svaly rukou.